top of page
brunch

Onze menukaart

Welkom bij Brunchdale - waar het tempo van het moderne stadsleven achter je ligt en buren vrienden worden. Brunchdale is een charmant minidorpje, een plek waar je kunt genieten van de warmte van weleer en de hele dag kunt genieten van een brunch. Is dat geen genot?

Op de volgende pagina's maakt u kennis met de ambachtelijke specialisten van Brunchdale. Met verse ingrediënten, een vleugje nostalgie en een flinke dosis liefde maken zij de heerlijkste gerechten. Slenter door hun unieke winkels en besluit: van wie ga jij vandaag genieten van je ontbijt of lunch?

Echt eten. Geen geheime ingrediënten.

Koffie

Drankenmenu

Sinaasappelsap drinken

Kindermenu 

Private Events

Bij Brunchdale geloven we dat elke viering een persoonlijke aanpak en een unieke setting verdient. Ons gezellige café, gelegen in het hart van Amsterdam Noord, biedt de perfecte achtergrond voor jouw privé-evenementen.

Heerlijke Menu's

Geniet van ons gevarieerde aanbod aan brunch-opties, allemaal bereid met kwalitatief hoogwaardige lokale ingrediënten. Wij houden rekening met verschillende dieetvoorkeuren om ervoor te zorgen dat elke gast van zijn maaltijd geniet.

Decor and Ambiance

Laat ons jouw thema weten, en wij zullen onze magie gebruiken om de sfeer te creëren die je wenst, compleet met de perfecte verlichting en decoratie.

Extras

Heb je een op maat gemaakte taart, speciaal entertainment of unieke feestartikelen nodig? Laat het ons weten, en wij zorgen in samenwerking met onze lokale partners dat het geregeld wordt.

bottom of page