top of page

Dit zijn wij

Wij geloven sterk in de kracht van een goede maaltijd en een gezellige plek om die te nuttigen. Kom langs voor vers, lokaal geproduceerd voedsel, geserveerd met een warme glimlach.

brunch dishes

ons verhaal

Welkom in ons café, een plek waar het leven wordt verrijkt en verbindingen worden gelegd. Hier wordt iedereen niet alleen verwelkomd, maar omarmt hij ook de daad van het verwelkomen van anderen. Het is een ruimte waar dierbare vriendschappen herenigd worden en nieuwe banden ontstaan. Binnen deze muren koesteren we een gemeenschapsgevoel, waarin we allemaal de kwaliteiten van goede buren belichamen.

Echt eten. Geen geheime ingrediënten.

Het bedienen van onze hotelgasten

Ervaar het beste van twee werelden: een heerlijk brunchcafé op de begane grond en een oase van comfort op de bovenverdieping. Bezoek ons vandaag nog in ons brunchcafé en ontdek de charme van Bens the Highdocks, waar verrukkelijke gerechten en uitzonderlijke accommodatie in perfecte harmonie samenkomen.

Hotel Key
IMG_5739 2.heic

onze loyaliteit
paspoorten

Ervaar een wereld van verrukkelijke smaken en exclusieve beloningen met Brunchdale's Loyalty Passport. Als gewaardeerde bewoner brengt elk bezoek u dichter bij het verdienen van spannende voordelen en heerlijke verrassingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons vriendelijke personeel of onze website bezoeken om postzegels te verzamelen en van de voordelen te genieten.

All Day, All Brunch, All Welcome

De beste hap inde buurt

Verwen je smaakpapillen op een culinaire reis in ons brunchcafé, waar we met trots de lekkerste hapjes uit de buurt serveren. Van overheerlijke ontbijtklassiekers tot creatieve brunchinnovaties, ons menu is zorgvuldig samengesteld om aan uw wensen te voldoen en uw eetervaring naar een hoger niveau te tillen.

brunch
bottom of page